24 uurs leveringen

Heb je een boek heel snel nodig? Maak gebruik van de 24 uurslevering. Voor meer dan 70.000 titels geldt: voor 17:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Speciaal voor studenten die heel snel een- of meer boeken nodig hebben voor een nieuw semester is er nu de 24hr snel levering.

LET OP! dit geldt niet voor alle titels in ons assortiment, de 24 uurs optie staat bij het boek aangegeven als het mogelijk is.

Vanuit de magazijnen in Leeuwarden en Culemborg verzorgen wij nu een razendsnelle levering binnen 24 uur. Bij je thuis bezorgd via PostNL of nog sneller, afgehaald in onze winkel in Leeuwarden. Bekijk hier de locatie van onze winkel in Leeuwarden

Betalen doe je met iDEAL, Creditcard of Paypal, of in onze winkel met PIN of contant.

Elke nacht worden de voorraden bijgewerkt op het internet. De boeken die aan het begin van de dag op voorraad liggen, zijn voorzien van 24uur logo.

TIP: Als je een combinatie van “standaardlevering” en “snellevering” hebt en je wilt een deel al binnen 24 uur hebben, maak er dan 2 losse bestellingen van. LET OP!! bij een combinatie kun je dus niet snelleveren aanvinken bij het afsluiten van je bestelling.

Iets over levertijden De 24hr snellevering wordt binnen 24 uur geleverd.

De invloed van het weekeinde op 24hr leveringen:

  • 24 hr verzendbestellingen, gedaan op zaterdag en zondag worden op maandag verzonden.

  • 24 hr afhaalbestellingen, gedaan op zaterdag en zondag liggen dinsdagmiddag in de winkel.

  • 24 hr afhaalbestellingen, gedaan op vrijdag liggen maandagmiddag in de winkel.

Een standaard levering duurt normaal gesproken ongeveer 2 tot 10 werkdagen afhankelijk van de leverbaarheid van de boeken en de keuze van betaling en aflevering. Indien van toepassing, een standaardlevering komt voor studentenkorting in aanmerking, een snellevering niet

Buitenlandse boeken die niet in voorraad zijn hebben een gemiddelde levertijd van 5 tot 14 dagen, afhankelijk van uitgever en land van herkomst. Soms ontvangt u de levering in 2 pakketten als de verzending uit 2 verschillende magazijnen komt

24 hr leveringen zijn het gevolg van een strakke digitale en logistieke planning, er kan incidenteel een situatie ontstaan waarbij de 24 uurlevertijd niet gerealiseerd kan worden.