Leveringsvoorwaarden

Lees onze privacyverklaring in PDF

Regels bij het bestellen Belangrijk, voor Online licenties en boekencombinaties met een Online licentie geldt geen retourrecht. Dus bestel zorgvuldig. Bij twijfel eerst vragen, wij helpen u graag.

Voordat het boek de klant bereikt zijn er door de boekhandel werkzaamheden verricht. Ondanks alle automatisering blijft het een buitengewoon arbeidsintensief en vaan uniek product. Als uw bestelling geheel of gedeeltelijk is binnengekomen dient u deze ook af te nemen.

Bestel daarom zorgvuldig. Indien u niet zeker bent van een boek bestel deze dan op het moment dat het duidelijk is. Foutief bestelde boeken mogen slechts onder bepaalde voorwaarden retour. Dit ter beoordeling van de boekhandel.

Algemeen worden daarbij de volgende regels gehanteerd:

het boek is onbeschadigd en onbeschreven het boek is geen voor ons speciale (print on demand) of import uitgave het boek is binnen 14 dagen na verzenddatum bij ons retour aanwezig het boek wordt voor maximaal 90% vergoed. Alle op www.studieboekwinkel.nl genoemde prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud. De prijzen van buitenlandse boeken zijn afhankelijk van koersen.

De voor u gunstigste manier om uw boeken te verkrijgen is door deze af te halen. U krijgt bij gereedheid bericht. Buiten de vakanties worden bij incompleetheid (b.v. door herdruk) pakketten in delen uitgeleverd, omdat wij er van uitgaan dat u de boeken snel nodig heeft. Van elke (deel) levering ontvangt u een berichtkaartje. Het is vervolgens aan u om de bestelling direct (in delen) dan wel in zijn geheel af te halen.

Enkel aan bedrijven wordt op rekening geleverd, mits bij de bestelling een bestelbon of verklaring wordt meegeleverd.

U kunt als consument een geschil voorleggen aan de geschillencommissie via het ODR-platform