Licenties

Klik op de link van de uitgever die je zoekt

Deviant Login via Entree (schoolaccount). Je vind hier ook de servicedesk voor hulp. o.a. Starttaal, Startrekenen, Via

BOOMberoepsonderwijs Hier vind je de link naar de portal, login met je schoolaccount of boomaccount. Hulp nodig bij het activeren? Bekijk dan de instructievideo.

Noordhoff Login via Entree (schoolaccount). o.a. NU-Nederlands NU-Rekenen Nu-Engels

Eduhint activeren voor het activeren van het lesmateriaal , zoals SMARTREKENEN MBO ga je naar www.eduhint.nl/activeren. Voer hier je activatiecode in en kies vervolgens of je een nieuw account aanmaakt of dat je de licentie activeert op je bestaande account. Let op: elke activeringscode is maar één keer te gebruiken! Vragen? Heb je vragen en/of opmerkingen over je bestelling? Neem dan contact met ons op via bestellingen@eduhintovd.nl of bel met 0318 – 64 99 99.

Ontwikkelcentrum de instructie staat op de website

Studyflow Je ontvangt een linkje van ons met je toegangscode al ingevuld Simpel aanklikken of in je browser plakken, dan wijst het zich zelf

BOOM en ThiemeMeulenhoff

Je ontvangt een licentiecertificaat op papier met de activatiecode en instructie

Gastronomix

Beschrijving activeren Student-account

Beschrijving Gastronomixs Gastronomixs is een online platform vol met recepten en culinaire kennis en wordt volop gebruikt door chefs in Nederland en in het buitenland. Het is een overzichtelijke website die altijd voor je beschikbaar is. Je vindt er recepten in de vorm van bouwstenen, we noemen dit componenten. Met deze componenten kun je zelf gerechten creëren of er je eigen varianten op maken.

Daarnaast vind je op Gastronomixs basisrecepten, uitleg over technieken, warenkennis, wereldsmaken, een handige seizoenskalender en de mogelijkheid om recepten te vinden die passen bij allergenen en dieetwensen. Met je online activatiecode heb je recht op een Student-account t/m 31 augustus van dit schooljaar.

Hoe gebruik je de activatiecode om een Student-account te activeren? • Ga naar www.gastronomixs.com/nl/student • Maak een nieuw account aan of log in met je bestaande account. • Bij een nieuw account: vul je gegevens in en activeer je account met de e-mail die je ontvangt. Daarna kun je je Student-account activeren met jouw activatiecode. • Bij een bestaand account: log in, vul je gegevens aan en vul daarna jouw activatiecode in om je Student-account te activeren. • Na het activeren kun je meteen aan de slag!

Bij vragen kunnen studenten op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 contact met ons opnemen via support@gastronomixs.com of de chatfunctie die op de website verschijnt.