Bestel uw studieboeken supersnel bij studieboekwinkel.nl

Je leest het goed, in 1923 startte B.L.Mulder zijn winkel in studieboeken. Vele generaties hebben we sindsdien mogen beleveren. Toen nog zonder internet, maar inmiddels ook jarenlang op het World-Wide-Web aanwezig als www.studieboekwinkel.nl.

www.studieboekwinkel.nl geeft toegang tot een bijzonder assortiment van meer dan 3 miljoen titels en licenties die online te bestellen zijn. Bovendien vind je er altijd leuke aanbiedingen die het studeren nog aangenamer maken.

De studieboekhandel onderscheidt zich van de algemene boekhandel door zijn toegespitste kennis, een specifiek assortiment en, heel belangrijk, de studieboekhandel heeft alle logistieke middelen om snel de juiste studieboeken te leveren.

Diverse opleidingen maken gebruik van onze diensten om de boekinformatie op de schoolboeken lijsten zo correct mogelijk aan te leveren. Op deze manier is de boekhandel altijd goed geinformeerd. Veel van deze schoolboeken lijsten zijn bovendien op www.studieboekwinkel digitaal beschikbaar.

De combinatie van een webwinkel en een "echte" winkel om de hoek, waar het persoonlijk contact, de betrokkenheid, en de service hoog staan aangeschreven bieden je zekerheid en vertrouwen.

De medewerkers van Datas (v/h B.L.Mulder) staan voor u klaar.